Vår Return Policy i korthet
Kontakta alltid order@lookbylinn.se innan du returnerar din vara.
Du kan returnera en oöppnad produkt som inhandlats  hos Look by Linn inom 14 dagar. Bytesrätt på produkter som är i sluten oöppnad förpackning. Ej bytesrätt på öppnad produkt pga. hygieniska skäl. Vi kontrollerar alltid produkten innan utskick. Skulle produkten vara skadad så skall bild skickas till oss, och till fraktbolaget.
Produkten måste vara oöppnad. 
Returnera endast din produkt efter att du haft kontakt med lookbylinn. Märk paketet retur vara.  
Har du beställt och vill byta så kontakta oss. 
Om du inte hämtar ut ditt paket kan du få betala en handläggningsavgift
Det är ditt ansvar att kontrollera din skräppost efter din beställning. Din mail kan ha lagt order@lookbylinn.se som skräppost
Frakt företag: Ange alltid salongen eller företagets namn vid beställning. Om ej skickas paketet till servicepoint. Ha fullmakt när du bokar via Företag paket att DHL får lämna utan att ni är där för att undvika extra tilläggskostnad på 95kr av DHL för missad leverans.
Return Policy
Vänligen kontakta order@lookbylinn.se innan du returnera din vara.
Om du inte är nöjd över din inköpta produkt, produkten är trasig, frakten är mycket försenad etc. Vid klagomål vänd dig till vår e-post och ge relevant information om varför du är missnöjd.
Return Conditions
Du kan returnera produkten inom 14 dagar efter leverans. Produkten måste vara i nyskick /oöppnad. Om produkten är förstörd eller använd så kommer produkten inte att återbetalas. Bytesrätt gäller på produkter som är i sluten oöppnad förpackning. Ej bytesrätt på öppnad produkt pga. hygieniska skäl. Öppnade produkter menas bla. pincetter och penslar, som inte är i en försluten förpackning. Vi kontrollerar alltid produkten innan utskick. Skulle produkten vara skadad så skall bild skickas till oss, och till fraktbolaget för eventuell återbetalning av fraktbolad eller av Look by Linn. Efter kontakt via mail med en beskrivning om varför ni vill returnera. Se till att inkluderar produkten tillsammans med kontaktinformation, vänligen förse oss med ett spårningsnummer: 
Paket som returneras skickas till:
Look by Linn, Storgatan 44, 30243 Halmstad, E-post: order@lookbylinn.se
Kunden står för returfrakt. 
Returnera ett paket utanför Sverige
Vi säljer enbart inom Sverige och tar därför avstånd från att skicka tillbaka internationellt.
Vill du byta produkt till annan storlek?
E-post oss, ge din kundinformation, och berätta att du kommer att skicka tillbaka produkten och den storlek du vill ha i utbyte. Du får stå för frakten tillbaka med spårnummer.
Vill byta till annan produkt?
Returnera varan du har fått och skicka ett e-post berätta vilka
produkt du vill istället. Du får stå för frakten tillbaka med spårnummer.
Transport skada
Om din vara är trasig efter frakt/transport. Vänligen kontakta oss via mail. Tag en bild på din trasiga vara och bifoga bilden i mailet.
Frakt Företag
Frakt företag: Ange alltid salongen eller företagets namn vid beställning. DHL tar ut en extra avgift på 150kr till privatpersoner. Vi skickar paketet till servicepoint om det ej står företagsnamn eller salongens namn i meddelande eller under namn.Vi rekommenderar att ha fullmakt när du bokar via Företag paket att DHL får lämna utan att ni är där för att undvika extra tilläggskostnad på 95kr varje gång DHL får missad leverans.
Frakt Servicepoint
Efter betald fraktkostnad, alt. du fått fri frakt över ett visst belopp. Så kommer paketet skickas till din närmsta servicepoint för utlämning. Se alltid till att lämna ditt mobilnummer vid beställning för att DHL skall kunna skicka avisering. 
Outhämtade paket
För icke uthämtade varor . Kommer vi skicka DHLs verkliga kostnad handläggningsavgift på ca 250:-. + ny fraktkostnad på 65:- om du väljer att vi ska skicka om paketet. Du måste höra av dig till order@lookbylinn.se eller 035212160 om du inte fått paketet inom 10 dagar. Hämtar du inte ut ditt paket och vi får tillbaka paketet, så kommer vi avvakta med att skicka paketet igen tills du har hört av dig igen. 
Kontrollera din skräppost
Har du inte fått mailsvar inom 5 dagar från http://lookbylinn.tictail.com efter din beställning. Eller om du inte hittar din beställning i din skräppost. Då måste du höra av dig till order@lookbylinn.se eller 035212160
Return policy: http://lookbylinn.tictail.com
Vid frågor kontakta order@lookbylinn.se / www.lookbylinn.se
Look by Linn AB
Vat nr: SE559051609101
Org nr: 559051-6091
Återbetalning på utbildning: Anmälningsavgift återbetalas ej vid avbokas kurs. Pris och anmälningsavgift finns beskrivet under respektive kurs.